420, Pot Memenuhi Pop Melancarkan 'Rhythm of The Sun'

<pre>420, Pot Memenuhi Pop Melancarkan 'Rhythm of The Sun'

[ad_1]

Oleh Stanley Joewono

masa_ akses 5 jam yang lalu
Komen

Pot Memenuhi Pop, salah satu daripada jenama Orang asli Bandung ini baru saja merilis koleksi terbaru mereka dengan tema 'Irama Matahari'.

Diilhamkan oleh budaya pantai pada tahun 70-an, jenama ini lebih dikenali sebagai PMP Ini cuba mengembalikannya getaran di mana pulau-pulau tropika adalah surga dan destinasi bagi orang-orang yang menginginkan selam eksotik, baik mendengar muzik, menikmati pantai dan pasir

Pot Memenuhi Pop 'RHYTHM OF SUN'

'Irama Matahari‘Dipilih sebagai tema kerana dalam koleksi ini ada banyak pilihan kepingan mudah yang dikuasai oleh pilihan palet warna terang dan berwarna, termasuk denim seluar dengan motif tarian dihidupkan dicelup, jaket jenis berani II dalam warna merah jambu dan pelbagai pilihan pewarna tali leher T-shirt.

Terdapat juga pelbagai baju dengan motif bunga, bermula dari boling baju itu hingga model aloha, dan menariknya ada juga seluar pendek untuk melengkapkan seluruh pakaian yang kelihatan santai tetapi memberikan kesan getaran bahasa yang baik atau sejuk getaran positif.

Terletak di sebelah barat Oahu, Hawaii, semua gambar dari buku carian Pot Memenuhi Pop 'Irama Matahari'Diabadikan oleh Hokupaa Melim sebagai jurugambar, setiap visual mewakili suasana musim panas yang wujud sepanjang kehidupan pulau dan keindahan matahari dan pantai.

Keseluruhan koleksi 'Irama Matahari‘, Kini terdapat di laman web ini Pot Meets Pop dalam talian!

Wow, seperti biasa, PMP tidak pernah gagal. Bermula dari produk, pelaksanaan buku carian dan mesej yang disampaikan dalam koleksinya selalu 'sehingga', Saya mahu beli, betul 🙂

Untuk # yang bosandi rumah, lebih baik hanya melayari laman web PMP, mungkin ada pertandingan!

[ad_2]

Source link