Bekas Anggota Cherrybelle "Meraikan" Perkahwinan Steffy Melalui Panggilan Video

Steffy eks Cherrybelle dan Temmy batal menikah. (Dok Pribadi)

[ad_1]

TABLOIDBINTANG.COM – Perkahwinan Stefanny Margaretha Aay aka Steffy dengan teman lelakinya, Temmy Ferdiawan Setyadi, yang seharusnya diadakan pada hari Sabtu (4/18) jam 3 petang, di wilayah Uluwatu, Bali, dibatalkan.

Sedih, tetapi Steffy dihiburkan oleh rakan-rakannya di Cherrybelle. Sejak pagi WA Group Masih Cherryherelle memeriahkan perbualan antara mereka.

Mereka saling bertanya mengenai kesediaan mereka menghadiri majlis perkahwinan Steffy. Ada juga yang bertanya mengenai waktu dan tempat berkat perkahwinan Steffy.

Bekas anggota Cherrybelle membuat panggilan video. (Dok Persendirian)

Bekas anggota Cherrybelle membuat panggilan video. (Dok Persendirian)

"Menangislah tidak, hmm? hahahahaha. Sebaliknya anak-anak ini ingin meraikan 'sepatutnya' hari ini Steffy berkahwin. Pagi pagi mereka sudah pada tanya siap sedia pukul berapa, "kata Steffy kepada tabloidbintang.com melalui WhatsApp, Sabtu (18/4)

Bukan hanya melalui teks Kumpulan WA, perbualan berterusan melalui panggilan video. Mereka saling memberitahu seolah-olah mereka telah datang ke jemputan perkahwinan.

"Saya memakainya pakaian putih. Mereka alat solek dan pakaian yang kemas. Kemudian kami bergurau, 'Sekarang adalah masa untuk pengantin perempuan masuk. Sekarang masanya majlis perkahwinan"Masa untuk membuang bunga," jelas Steffy berseru.

Mereka yang turut serta nimbrung melalui panggilan video termasuk Gigi, Cherly, Kezia, Felly, Christy, Ryn, Anisa, Novi, dan Angel. Walaupun perkahwinan itu dibatalkan, Steffy dihiburkan oleh rakan-rakannya.

(kur)

memuatkan …

KOMEN

Komen adalah tindak balas peribadi, bukan mewakili dasar editorial tabloidbintang.com. Kami berhak mengubah atau tidak menerbitkan komen yang mengandungi gangguan, intimidasi, dan pernyataan perkauman.

[ad_2]

Source link