Muat Naik Foto Kanak-kanak, Gisella Anastasia Seperti Kembar Kembar

<pre>Muat Naik Foto Kanak-kanak, Gisella Anastasia Seperti Kembar Kembar

[ad_1]

Kapanlagi.com – Gisella Anastasia dan Nora Marten yang hebat adalah bukti bahawa pepatah tidak jauh dari pokok. Yup, Gempita mempunyai banyak perkara yang diturunkan dari mamanya, dari wajahnya ke bakatnya dalam dunia nyanyian.

Gempa dan persamaan Gisella terbukti sah apabila tercicir IDOL INDONESIA 2008 ini memuat naik potret dirinya semasa dia masih duduk di bangku tadika. Little Gisella kelihatan comel duduk di kereta mainan dengan memakai rok hijau dengan rambut merah diikat dengan kuncir merah

"Nampaknya gempa bumi? Hihi," tulis Gisella di bahagian kapsyen di posnya.

1. Respons daripada Netizen

Soalan dari Gisella yang ingin mengesahkan kemiripannya dengan Gempi mendapat ribuan balasan dari netizen di ruangan komen. Sebilangan besar dari mereka mengatakan bahawa Gempi benar-benar menyerupai ibunya, dan bahkan boleh dikatakan sebagai jejak.

"Ini tidak kelihatan seperti itu lagi, ini benar-benar versi gempa pertama"

"Ya, itu betul, lucu. Gempi comel, mamak sama saja ketika kamu kecil"

"Ternyata gempa itu adalah turunan ibunya"

2. Pendapat Lain

Namun, ada juga suara yang berbeza dari sebilangan besar netizen. Bagi sebilangan netizen, Gempi lebih serupa Gading Marten bapa, terutama di mata. Tidak sedikit juga yang mengatakan bahawa wajah Gempi adalah gabungan wajah Gisella dan Gading Marten.

Walaupun ada banyak pendapat yang berbeza, yang pasti Gisella Anastasia ketika dia masih kecil dan Gempita Nora Marten berdua cantik dan menggemaskan. Apa yang anda fikir KLovers lakukan?

[ad_2]

Source link