Netflix membebaskan beberapa rancangannya di YouTube

Netflix Gratis

[ad_1]

Oleh Kevin Andreas

masa_ akses 2 jam yang lalu
Komen

Sepuluh dokumentari percuma untuk ditonton semasa #DiRumahAja

Kehabisan menonton untuk #DiRumahAja? Netflix membuat anda dilindungi! Beberapa ketika yang lalu, Netflix memuat naik 10 sirinya ke YouTube untuk tontonan percuma.

Siri popular seperti itu Perkara yang tidak dikenali dan Raja Harimau mungkin tidak termasuk dalam senarai. Sebaliknya, Netflix menyediakan sejumlah dokumentari pendidikan aslidengan jumlah 34 episod.

Inilah senarai lengkap!

Planet Kami

Dokumentari yang menunjukkan keindahan planet Bumi dan bagaimana perubahan iklim mempengaruhi semua makhluk hidup.

Tempoh.

Di kawasan luar bandar di India, wanita yang mengalami haid mesti membuat pembalut dengan harga rendah dengan sumber yang cepat.

Filem pendek ini juga menceritakan bagaimana batasan ini mendorong wanita mencapai kebebasan kewangan.

Mengejar Karang

Filem penuh mengenai bagaimana penyelam, saintis dan jurugambar dari seluruh dunia mesti bekerjasama untuk mendokumentasikan kehilangan batu.

Ke-13

Sebuah dokumentari yang memberikan analisis dari pakar, saintis, aktivis dan ahli politik mengenai kriminalisasi Afrika-Amerika dan peningkatan jumlah tahanan Amerika.

Merobohkan Rumah

Sebuah filem yang mengisahkan empat wanita, yang berjuang dan memenangi jawatan di Rumah Putih, walaupun terpaksa berurusan dengan ahli politik kaya.

Helmet Putih

Ketika serangan udara terus melanda Syria, sejumlah pekerja pertolongan cemas bersedia mempertaruhkan nyawa mereka untuk menyelamatkan mangsa dari keruntuhan.

Sion

Walaupun dilahirkan tanpa kaki dan tinggal di rumah asuhan selama bertahun-tahun, seorang remaja bernama Zion Clark terus berusaha untuk menjadi ahli gusti.

Dijelaskan

Satu siri dari Vox yang memberikan penjelasan mengenai beberapa topik; dari mata wang kripto, ke dunia K-pop yang gila.

Abstrak: Seni Reka Bentuk

Satu siri yang memaparkan kisah pereka dari pelbagai disiplin ilmu, dan bagaimana reka bentuk dapat mempengaruhi setiap aspek kehidupan.

Bayi

Dokumentari yang menunjukkan proses pembelajaran semula jadi bayi, dan bagaimana mereka memahami banyak perkara pada tahun pertama mereka.

Jadi yang mana anda mahu tonton terlebih dahulu?

[ad_2]

Source link