Pelakon lakonan Lee Min Ho Little dalam Drama 'THE KING: ETERNAL MONARCH' Berjaya Mencuri Perhatian Netizen

<pre>Pelakon lakonan Lee Min Ho Little dalam Drama 'THE KING: ETERNAL MONARCH' Berjaya Mencuri Perhatian Netizen

[ad_1]

Kapanlagi.com – Drama THE RAJA: MONARCH ETERNAL sudah lama dinantikan oleh kebanyakan pencinta drama Korea, terutama peminat Lee Min Ho. Drama ini, yang mengisahkan dua dunia selari, berjaya memecahkan rekod penarafan episod perdana terbaik drama SBS yang ditayangkan pada hari Jumaat dan Sabtu dengan masing-masing mencapai dua digit, 10.1% dan 11.4%.

Kualiti lakonan yang ditunjukkan THE RAJA: MONARCH ETERNAL tidak syak lagi dengan bintang-bintang besar yang dibariskan dalam senarai pelakon seperti drama ini Lee Min Ho, Kim Go Eun, dan Woo Do Hwan. Tetapi ternyata ada lebih banyak lagi yang berjaya mencuri perhatian penonton selain deretan nama pelakon dan pelakon di atas, iaitu lakonan Jung Hyun Joon, pelakon kanak-kanak Lee Gon ketika dia masih kecil.

1. Netizen Pujian Banjir

Yup, pelakon kecil ini berjaya membersihkan perasaan penonton drama tersebut THE RAJA: MONARCH ETERNAL dengan lakonannya yang luar biasa pada usia muda. Setelah menonton episod perdana, ramai netizen menyatakan kekaguman mereka terhadap Jung Hyun Joon di media sosial. Berikut adalah siri pujian untuk lakonan cemerlang Jung Hyun Joon di Twitter:

"Lee Gon dan Jo Young masih kecil, mereka berdua sangat teruja dan lakonan mereka juga bagus!"

"Lee Gon kecilnya sangat keren."

"Saya melihat dan menangis ketika kecil Lee Gon menangis."

2. Sih Jung Hyun Joon

Jung Hyun Joon adalah pelakon kanak-kanak Korea yang dilahirkan pada 11 November 2011. Mengejar karier dalam bidang lakonan, Jung Hyun Joon telah membintangi beberapa siri drama Korea sejak dia berusia 6 tahun.

Sebelum menyertai THE RAJA: MONARCH ETERNAL, Jung Hyun Joon pernah membintangi sebuah drama DR. ROMANTIK 2 (2020), VAGABOND (2019), PADA LIMA BELAS (2019), BUNGA NOKDU (2019), GELOMBANG GELOMBANG (2018), RATU UNTUK TUJUH HARI (2017) dan ANDA TERLALU BANYAK (2017).

3

Nampaknya, ramai netizen baru sedar bahawa ini bukan kali pertama mereka melihat kemahiran lakonan Jung Hyun Joon. Sungguh, Jung Hyun Joon adalah salah seorang pemeran pemenang Oscar PARASIT. Dalam filem ini, Jung Hyun Joon melakonkan watak Da Song, anak kedua dari keluarga Park yang sangat aktif yang mesti menjalani pendidikan khas di rumah.

Walaupun dia melewati layar melalui berbagai drama Korea, PARASIT adalah debut lakonan layar lebar pertama Jung Hyun Joon. Walaupun ini pertama kalinya bermain filem, kemahiran lakonan Jung Hyun Joon malah mendapat pujian daripada pengkritik filem seperti Festival Filem Cannes. Begitu sejuk!

[ad_2]

Source link