PETA mahu Thor menjadi Vegan dalam filem terbarunya

Source: Marvel

[ad_1]

Oleh Kevin Andreas

masa_ akses 12 jam yang lalu
Komen

Diungkapkan melalui surat terbuka

Sekiranya anda mengikuti filem-filem Marvel, anda pasti biasa dengan tokoh gemuk Thor dalam filem tersebut "Avengers: Endgame"

Memandangkan kisah dewa guntur akan beralih ke filem keempat, seorang peminat ditanya apakah tokoh bernama ‘Bro Thor'Masih akan gemuk atau tidak.

GIF Fat Thor | Tenor

Sumber: Tenor

Sementara Taika Waititi (pengarah), mengaku tidak tahu bagaimana penampilan Thor, Orang untuk Perlakuan Etika Haiwan (PETA) mengirim surat terbuka kepada pembuat filem itu, menasihati Thor untuk diet dengan menjadi vegan.

"Untuk Taika, kami tahu bahawa anda mempunyai keraguan, dan PETA sedia membantu. Seperti yang kita ketahui, berat Thor meningkat di 'Avengers: Endgame,' dan salah satu soalan yang dibincangkan oleh peminat di sembilan alam adalah bagaimana tubuh dewa guntur akan ditampilkan dalam filem terbarunya, 'Thor: Love and Thunder.' Kami mencadangkan agar belajar dari diet Chris Hemsworth sendiri dan tunjukkan apa yang akan berlaku sekiranya Thor menjadi vegan,"Menjelaskan PETA dalam surat terbuka.

Menurut penjelasan dari pelatih peribadiDia, Chris Hemsworth memang mengubah dietnya menjadi vegan ketika menjalani proses penggambaran filem Thor dan Avengers.

Berkat diet, Hemsworth malah menyukai burger sayuran dan kacang.

"Sekiranya Thor benar-benar serius melindungi bumi, menjadi vegan adalah langkah yang masuk akal – kerana dapat menjimatkan hingga 1.000 gelen air, mengurangi 9 kilo gram pelepasan karbon dioksida, memangkas hutan hingga 30 kaki persegi sehari, dan menyelamatkan hingga 200 haiwan setahun! "

Thor: Love and Thunder (2022) - IMDb

Sumber: IMDb

Tidak jelas sama ada Taika akan menerima cadangan itu atau tidak. Yang pasti 'Thor: Cinta dan Guruh‘Akan mengembalikan Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman dan Christian Bale sebagai watak baru yang misterius.

Filem ini dijadualkan untuk ditayangkan dalam sebulan Februari 2022.

[ad_2]

Source link