Shandy Aulia Mengaku Tidak Boleh Memasak, Reaksi Suaminya Membuat Dengki

Satu bulan menjalani isolasi diri di rumah, Shandy Aulia sempat dilanda kebosanan dan kejenuhan. (Seno/tabloidbintang.com)

[ad_1]

TABLOIDBINTANG.COM – Satu bulan menjalani pengasingan di rumah, Shandy Aulia dilanda kebosanan dan kebosanan.

Sekarang, dia mengaku senang melewati hari-hari hanya di rumah, tentu saja bersama suaminya, David Herbowo, dan anaknya, Claire Herbowo.

Untuk makan, tidak ada masalah seperti yang dikatakan David semasa sesi soal jawab dengan netizen melalui vlog di saluran YouTube Shandy Aulia, yang diterbitkan pada 18 April 2020.

Mereka biasanya lebih suka memesan atau membeli makanan yang mereka mahukan di luar. Kebetulan Shandy Aulia tidak boleh memasak.

"Saya benar-benar tidak dapat memasak. Masalah untuk anda?" Tita bertanya dalam filem itu Eiffel Saya Bercinta kepada Daud.

"Tidak ada masalah. Yang penting ialah kamu dapat mencintai Claire," tegas David disambut dengan senyuman gembira Shandy.

Shandy Aulia bukan kerana tidak ada keinginan untuk belajar memasak. Cuma dia beralasan belum ada masa lagi. Salah seorang daripada mereka ingin memberi tumpuan pertama pada mengurus Claire.

"Mungkin ketika karantina ini ingin mulai belajar memasak. Cuma Claire disusui sepanjang masa, jadi saya rasa saya lebih suka menghabiskan masa dengan Claire. Jadi ketika kita makan, kita biasanya memesan penghantaran," jelas Shandy Aulia.

David menambah bahawa semua makanan yang dipesan mesti boleh masuk ke dalam ketuhar gelombang mikro untuk menjaga kebersihan dan keselamatan.

"Walaupun mesejnya ada di luar, kita mempunyai keselamatan sendiri di rumah. Di mana makanan yang kita beli mesti boleh memasuki gelombang mikro selama kira-kira 30 saat hingga 1 minit, maka kita makan," beritahu David.

(kur)

memuatkan …

KOMEN

Komen adalah tindak balas peribadi, bukan mewakili dasar editorial tabloidbintang.com. Kami berhak mengubah atau tidak menerbitkan komen yang mengandungi gangguan, intimidasi, dan pernyataan perkauman.

[ad_2]

Source link